facebook

СЕДМИЦА НА ЗДРАВЕТО

 

От 1-ви до 7-ми април, Нов български университет организира Седмица на здравето - събитие, което подчертава ангажираността ни към здравословния начин на живот и солидарността в нашата общност. Тази година, нашата инициатива има благородна цел – подкрепа на студента Георги Яков, който е с нарушени двигателни функции и има нужда от средства за закупуване на акумулаторна количка.

 

 

 

 

 

Лекции и образователни сесии

Програмата на Седмица на здравето ще включва серия от лекции и образователни сесии, водени от експерти в областта на здравето. Фокусът ще бъде поставен върху:

  • Психично здраве и стрес управление
  • Превенция на заболяванията
  • Здравословен начин на живот и хранене
  • Физическо здраве и фитнес

Тези сесии целят не само да обогатят знанията и осведомеността относно важни аспекти на здравето, но и да предоставят практически съвети за подобряване качеството на живот.

Активности за всеки

Седмицата на здравето предлага множество активности, отворени за участие:

  • Демонстрация на първа долекарска помощ
  • Кръводарителска кампания
  • Открити тренировки по тае-бо, аеробика, йога, зумба, футбол, народни танци и стречинг

Тези инициативи не само ще ви помогнат да останете активни и здрави, но чрез участието си в тях ще допринесете за каузата на Георги.

Игрите на НБУ: Заедно за мечтата на Георги

Кулминацията на Седмицата на Здравето ще бъде на 7-ми април със серия от активности „Игрите на НБУ с кауза: Заедно за мечтата на Георги“. Този ден ще завърши с благотворителен търг, на който ще бъдат предложени произведения на изкуството, дарени от студенти, преподаватели и служители на университета.

Вашето участие и подкрепа могат да направят голяма промяна в живота на Георги, помагайки му да има по-активен и самостоятелен живот. Присъединете се към нас в Седмицата на здравето, за да покажем силата на нашата общност и да бъдем единни.